Notícies

Logo SCE 2014 blau

L’Associació Sant Cugat Empresarial vol expressar la seva satisfacció per l’ampliació del catàleg de tràmits de la Finestreta Única d’Atenció Empresarial, que es va aprovar el passat dilluns durant el ple municipal celebrat al consistori de Sant Cugat del Vallès.

Sin título

El proper divendres 6 d’octubre finalitza el termini de presentació de projectes de la primera edició del Reconeixement a la responsabilitat social de les pimes, una distinció que concedeixen l’Associació Sant Cugat Empresarial i l’Obra Social “la Caixa”. 

ensis science

L’Empresa de biotecnologia Ensis Sciences, associada a Sant Cugat Empresarial, ha presentat recentment els resultats del projecte d’investigació sobre un nou producte antisalmonel·la basat en bacteriòfags.

 

 

qualita

Al setembre de 2016 es van començar a tenir uns primers i escarits indicis sobre la imminent aplicació per part d'Hisenda del Subministrament immediat d'Informació (SII) en la gestió de l'IVA. Amb poca informació, un termini d'activació extremadament curt i un ambient empresarial molt tens, a partir de març l'equip de Qualita, empresa associada a Sant Cugat Empresarial, s'enfrontava a una situació límit per a crear i instal·lar una solució sense fissures per a Oracle JD Edwards, efectiva a ni més ni menys que 30 clients, 8 versions, 4 plataformes diferents i 3 bases de dades abans de l'1 de juliol. 

Junta Directiva 12 07 17

El passat dimecres 12 de juliol va tenir lloc la reunió mensual de la Junta Directiva de l’Associació Sant Cugat Empresarial, celebrada a l’Hotel Qgat, que va estar centrada en l’anàlisi de l’organització del Tribuna Sant Cugat Empresarial, celebrat el passat dijous 6 de juliol al Teatre Auditori de Sant Cugat.

NP SocialMediaDinàmicEficient2

Després de quatre anys d'investigació el cofundador de l'agència e-deon.net, empresa associada a Sant Cugat Empresarial, ha presentat, com a part de la seva tesi doctoral, un nou mètode per calcular el ROI a l'entorn digital.