Notícies

Santiago Sabat s William L Hamilton Laurent Mercie

Eurofragance, empresa dedicada al disseny i creació de fragàncies, s'introdueix als Estats Units amb la compra d'una participació majoritària de l'empresa Fragrance Design LLC, amb base a Atlanta (Geòrgia).

Tribuna pos

El proper dimecres 14 de febrer a partir de les 13h., es celebrarà a l’Hotel Qgat de Sant Cugat del Vallès, la segona edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, amb el títol ‘Perspectives 2018 al sector immobiliari a Catalunya’.

Market Development Madrid

Amb l'obertura de la nova oficina a la capital espanyola, l'agència d’hostesses, relacions públiques i protocol, associada a Sant Cugat Empresarial, reforça la seva estructura en el territori espanyol.

 

mercier

Eurofragance, empresa associada a Sant Cugat Empresarial, comença 2018 amb importants canvis organitzatius. Des de principis de gener, Laurent Mercier és el nou conseller delegat de la companyia de perfums, convertint-se en el màxim executiu de la firma i, per tant, també en membre del Consell d'Administració.

 

sceEl passat dimecres la junta directiva de Sant Cugat Empresarial va celebrar la primera reunió de 2018, a la seu d’EsadeCreapolis. 

 

170302 servei ocupacio atur

Sant Cugat tanca el 2017 amb 2.649 persones a l'atur. La xifra suposa una disminució del 9,9% de desocupats respecte al desembre de 2016, quan hi havia 2.941 persones inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).