Notícies

nbc bwa1

El passat 30 d’octubre va entrar en vigor un acord de col·laboració entre NETWORKIA Business Center, amb quatre workspaces entre Madrid i Barcelona i Business World Alicante amb un centre de negocis a Alacant.

Logo SCE 2014 blau

L’Associació Sant Cugat Empresarial lamenta l’empresonament de membres del Govern de la Generalitat de Catalunya dictats el passat dijous 2 de novembre, per l’Audiència Nacional espanyola, i vol mostrar la seva solidaritat amb els afectats i les seves famílies.

Converses 2017

Aquest dijous al vespre s’ha celebrat a l’Hotel Sant Cugat, una nova edició de Converses, la tertúlia col·loqui i Sopar Anual de Sant Cugat Empresarial, amb l’assistència de més de 120 representants del teixit empresarial i productiu de la ciutat. 

Epson Encuentro Empresarial

Més de 50 directius de companyies de l'àrea del Vallès Occidental i Vallès Oriental es van donar cita divendres passat a la seu d’Epson Ibèrica per debatre sobre la gestió de la innovació i el talent, en la primera Trobada Empresarial Epson.

 

captura

En el moment d’incertesa política que viu el país, algunes empreses, algunes d’elles amb seu a Sant Cugat, han anunciat el trasllat de la seva seu social fora de Catalunya. Aquests anuncis no han de suposar una pèrdua de llocs de treball per a la ciutat, ja que aquestes empreses segueixen desenvolupant la seva activitat econòmica a Sant Cugat com fins ara.

 

Foto Juan Ramon

Eurofragance, empresa associada a Sant Cugat Empresarial, dedicada al disseny i creació de fragàncies, ha nomenat a Juan Ramón López Gil nou Director Financer (Chief Financial Officer).