policia Sant Cugat

Des de l’àmbit de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, volen formar part del dinamisme i l’evolució de la ciutat, amb l’objectiu d’oferir sempre un servei de qualitat i de proximitat a tota la ciutadania.

 

Amb la voluntat d’acostar-se als santcugatencs i santcugatenques, s’ha creat la Unitat de Relacions amb la Comunitat de la Policia Local. Amb aquest nou servei volen estar més a prop del ciutadà així com de les entitats, empreses, associacions, consells de barri, serveis socials i sanitaris o qualsevol altre agrupació col·lectiva amb representació al municipi.  

Per aquesta raó, la Policia Local de Sant Cugat obre una nova via de comunicació i col·laboració en qüestions relacionades en l’àmbit de la seguretat ciutadana, en la mobilitat o també, en qualsevol altre àmbit on la ciutadania consideri positiva la seva col·laboració i relació mútua. L’objectiu és crear i mantenir relacions estables i duradores amb la comunitat mitjançant reunions, entrevistes, trucades, taules rodones, xerrades o consells de seguretat.

La Miriam Longo i l’Albert Gambús són els agents de la Policia Local que formen part de la Unitat de Relacions amb la Comunitat. Es pot contactar amb ells al següent correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfons:        Miriam Longo 687.56.83.04 / Albert Gambús 617.35.09.51