Sant Cugat Empresarial ofereix la possibilitat, a les seves empreses associades i a totes aquelles que estiguin interessades, de patrocinar i col·laborar amb les seves activitats i accions que impulsa.

L'Empresa col·laboradora té l’oportunitat d’obtenir un notable reconeixement públic i associar la seva imatge corporativa a la llarga trajectòria de SCE i la vinculació a un teixit empresarial dinàmic i consolidat com és el de Sant Cugat del Vallès i àrea d'influència (B30, Barcelona...).

Per fer possible que les empreses interessades facin realitat la seva voluntat de formar part de la comunitat empresarial de SCE hi han diferents opcions de patrocinis i col·laboracions i les seves corresponents contraprestacions.

Patrocinador Júnior *

Empreses de serveis, associades a SCE, que volen col·laborar amb el bon funcionament de l'associació mitjançant patrocini econòmic o assumint total o parcialment de forma gratuïta una part d'aquest serveis que poden ser de diferents naturalesa ( secretaria, comptabilitat, comunicació, informàtica, despatx...):

Patrocinador / Col·laborador Sènior**

Empreses associades / no associades a SCE que volen col·laborar a fer possible les diferents activitats que s'organitzen des de Sant Cugat Empresarial ( taules treball, portes obertes, esmorzars - col·loqui, conferències... Aquesta contribució podrà ser monetària (patrocinadors) o en espècies (col·laboradors)

Patrocinador GOLD ***

Empreses associades / no associades a SCE, que mitjançant activitats que organitzem des de l'associació amb projecció global, volen col·laborar en un patrocini de la Marca Sant Cugat per incidir en el teixit empresarial de Sant Cugat o el seu entorn més immediat.        

Altres

Possibilitat de vincular i posicionar la marca d'una empresa durant un període concret de temps a un entorn empresarial dinàmic i consolidat mitjançant la publicació de banners a la web de Sant Cugat Empresarial

Per a més informació i elaboració d’una proposta adequada a les vostres necessitats us podeu posar en contacte Sant Cugat Empresarial.

 

Patrocinadors i Col·laboradors

 logo-tradelogos-sc-consultinglogo-torres-mayorallogos-larclogos-via-empresalogos-upc