Què fem?

Promovem i creem espais relacionals, possibilitant sinèrgies que van més enllà
dels nostres propis associats i territori:

Tallers Empresarials

Espais de treball de petit format molt operatius  i resolutius sobre  temes específics enfocades a  intercanvis empresarials.

Conferències

Sessions informatives sobre temàtiques vinculades a l’actualitat de l’entorn econòmic i empresarials impartides per ponents de referència i que es desenvolupen en un espai orientat a afavorir el coneixement i el networking empresarial.


Promoció

Desenvolupament de projectes i accions de promoció sectorial, acords institucionals, visites empresarials que generen propostes d'alt valor afegit per les empreses associades.

Innovació

Espai de coneixement, promoció i interacció activa entre l’oferta de recerca de les universitats i les necessitats de les empreses. Es desenvolupen accions de diferent format, des de visites a centres tecnològics, sessions de presentació de serveis i projectes de transferència de tecnologia, trobades a mida entre empreses  i centres de recerca, sessions informatives, etc.


 

 Jornades de portes obertes

Accions de benchmarking per mitjà de visites a empreses associades i/o col·laboradors per conèixer i compartir activitats i/o models de gestió.

Esmorzars - Col·loquis

Espais de trobada empresarial sobre temes sectorials adreçats a orientats a afavorir el networking.


 

 Tribuna Sant Cugat Empresarial

Espai de trobada empresarial de gran format que reuneix al voltant de 300 empresaris i alts executius. Consisteix en un aperitiu relacional més un dinar amb ponència formal dictada per un especialista de reconegut prestigi nacional i/o internacional.

Accions de representació

Representitivitat i estratègia en accions, organismes i  relacions entre institucions i empreses que generen valor per a la promoció de l'activitat econòmica i empresarial del territori i el posicionament de la marca Sant Cugat.


 

 Suport en resolució d'incidències

Suport directe en la resolució d'incidències i problemàtiques de les empreses en els serveis públics. Identifiquem l’interlocutor responsable municipal i /o institucional, coordinem les reunions i trobades de treball entre empresa i administració, busquem canals de comunicació i treballem per arribar a solucions.

Projectes de responsabilitat social

Promovem i col·laborem amb projectes i accions de responsabilitat social.  Promotors de la Moció municipal Sant Cugat Declaració de Principis d’Actuació per promoure el compromís amb la Responsabilitat Social Empresarial a Sant Cugat del Vallès.


 

 Suport a l'emprenedoria

Suport i promoció de l'activitat emprenedora i la implantació d'empreses de nova creació a Sant Cugat, mitjançant l'impuls i partipació activa en diferents projectes i accions.