Actualitat Empresarial

BEBUSINESS mainlogoEl nou esdeveniment del BeBUSINESS SANT CUGAT impulsat i promogut per la Cambra de Terrassa; l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, a través de la Fundació Sant Cugat Actiu; l’associació Sant Cugat Empresarial i ESADECREAPOLIS ha tingut una bona acollida del món emprenedor català. L’increment de l’oferta d’activitats destinades al públic emprenedor ha generat interès en el nou esdeveniment que tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 d’octubre en diferents espais de Sant Cugat del Vallès.

Networkia-Business-Center-SantCugatEmpresarial-Lamoraleja-MadridEl nostre associat Networkia Business Center, comença el mes d'abril ampliant el seu espai amb 16 despatxos completament equipats i un total de 85 noves estacions de treball disponibles.

EmpentaesadeEsadecreapolis, ecosistema d'innovació d'ESADE, impulsarà 20 startups en el marc de la cinquena edició del programa d'acceleració 'Empenta', 10 més que a l'edició anterior, segons ha informat la institució educativa.

Durant cinc mesos, els vint projectes seleccionats podrán beneficiar-se de les facilitats i els recursos que Esadecreapolis i el Esade Entrepreneurship Institute (EEI) els ofereixen per superar les fases crítiques del procés de creació de l'empresa, com la formació de l'equip, la definició del model de negoci i l'obtenció de finançament.

marketL’empresa santcugatenca Market Development gestionarà els serveis d’acompanyament de públic, convidats i visites guiades a TV3 i altres mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals durant els propers quatre anys.

caixa-77167CaixaBank ha obtingut el primer semestre d'aquest any un benefici net de 708 milions d'euros, un 75% més que al mateix període del 2014, després de la incorporació de Barclays Bank, a la vegada que ha reduït la seva ràtio de morositat fins al 9%.

catalana occident-21526El grup assegurador Catalana Occident ha obtingut en el primer semestre d'aquest any un benefici net de 143,8 milions d'euros, un 15,4% més que en el mateix període del 2014.