Empresa

banner 1280x720

Recentment, la revolució digital ha anat transformant els processos de gestió, beneficiant-se d’un avantatge competitiu molt destacable. Aquesta transformació digital afecta a totes les empreses sense fer diferencia al sector que pertanyin. Un estudi realitzat per Oracle confirma que els treballadors serien més productius si fessin servir els dispositius mòbils.

edgar1Han estat més de 5 hores d’intervenció les que el Dr. Ivan Mañero i el seu equip de cirurgians plàs-tics d’IM CLINIC van necessitar ahir per reconstruir el rostre d’Edgar, un nen de 16 anys originari de Guinea Bissau. Allà viu en un poblat (tabanka) molt pobre i molt lluny d’una atenció sanitària professional.

aLa setmana passada, la Fundació Ivan Mañero, va estar carregant l'esperat contenidor de 40 peus. Han estat moltes les gestions per tenir-ho tot a punt, però el dia esperat va arribar. La Fundació vol tornar a donar les gràcies a totes les persones que han ajudat durant aquest any amb les seves aportacions.

logo-globalmedLa consultora de direcció GlobalMed celebra 5 anys com a empresa acreditada en la Metodologia Internacional Belbin de Rols d’Equip i e-interplace. Utilitzant aquesta medodologia, la consultora col·labora amb l’empresa client a identificar els rols naturals dins d’un equip, a alinear-los i a potenciar-los en funció dels seus valors i projectes.

1505 Conveni AceccatSC Trade Center ha signat un conveni de col.laboració amb l’Associació d’Empresaris de Cloud Computing de Catalunya (ACECCAT) per posar en marxa la comissió de treball "FinanXX1e" dirigida al desenvolupament de les solucions més innovadores en Cloud Computing aplicades als segments de la gestió empresarial, la indústria, els nous processos industrials i les noves formes de finançament.

networkiaNETWORKIA Portal de l’Àngel ha obtingut la màxima qualificació de qualitat i excel·lència en el procés de categorització dels centres de negocis d’Espanya.