Entrevista

Joan Franquesa bnJoan Franquesa, empresari, administrador del Grup Petra i president de Petra Consultoria, ha estat elegit president de Sant Cugat Empresarial per l’assemblea general del 11 de juny de 2015.

J Borras-b-nEl model corporatiu SWAHT és un nou i atractiu mètode de formació a través del qual els treballadors de la companyia adquireixen els coneixements i les eines necessàries per aportar el millor de si mateixos cada dia i en qualsevol lloc de treball

ignasiMediaclick, amb seu a Sant Cugat del Vallès, és una agencia de màrqueting online 360º. Fundada l’any 2007, l’empresa va ser una de les primeres agencies especialitzades en posicionament orgànic i campanyes Google Adwords que es van constituir a Barcelona.

Edgar Jorda b-nESADECREAPOLIS inspira, facilita i accelera que les empreses implementin la innovació dins l’estratègia de gestió de les seves organitzacions.

Fotot A Latorre BNAlbert Latorre és l’enginyer creatiu de VITA Entrepreneurship Center i president d’INBENS. L’empresa és associada a Sant Cugat Empresarial.

helena2L’increment de l’esperança de vida a tot Europa és una realitat que obliga a replantejar els serveis adreçats a la gent gran i, en especial, els directament relacionats amb equipaments per a aquest col·lectiu. Cada vegada més es requereix un model d’habitatges que afavoreixen l’autonomia personal respectant l’espai vital de les persones en un entorn amb serveis de suport social i de suport personal que afavoreixin la qualitat de vida.