SCE News

Captura de pantalla 2017 05 22 a las 17.58.35TV Sant Cugat ha entrevistat aquesta setmana al President de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, a un nou programa de 'Sant Cugat, Parada i Fonda' per a parlar sobre "El món empresarial a Sant Cugat".

JuntaDirectiva SCEmpresarial PereSoler JaumeVivesEl dimecres 10 de maig va tenir lloc la Junta Directiva mensual de l’Associació Sant Cugat Empresarial, celebrada a les instal·lacions d’ESADE CREAPOLIS de Sant Cugat, a on es va comptar amb la visita del Tinent d’alcalde d’ocupació i polítiques comarcals de l’Ajuntament de Sant Cugat, Pere Soler i es va presentar la incorporació d'un nou membre de la Junta, el Director General de Roche a España, Jaime Vives.

C8osZxvXYAAACUhEl dimecres 5 d’abril va tenir lloc la Junta Directiva mensual de l’Associació Sant Cugat Empresarial, celebrada a les instal·lacions d’ESADE CREAPOLIS, a on va destacar la visita del Responsable del Servei d’Atenció a l’empresa del Programa Incorpora de Fundació La Caixa, Ricard Vidal-Ribas, per a explicar els avantatges dels nous programes d’ajuts a la contractació de persones en risc d’exclusió per a empreses i que l’Associació difondrà entre els seus associats.

33003821053 5516a32799 zL’Associació Sant Cugat Empresarial i l’Ajuntament de Sant Cugat a través de la Fundació Sant Cugat Actiu, han signat aquesta tarda un conveni de col·laboració per a l’organització del Fòrum Sant Cugat Tribuna en les seves properes edicions.

C7n5na9W4AAt54W

El passat dijous 23 de març va tenir lloc l’Assemblea General de l’associació Sant Cugat Empresarial amb un acte que va acollir a una gran part dels associats a l’Hotel Qgat de Sant Cugat del Vallès. A aquesta nova edició de l’Assemblea General, que va comptar amb una conferència del periodista Ramon Rovira, es va anunciar el relleu del consolidat “Sant Cugat Tribuna” al “Tribuna Sant Cugat Empresarial”, una jornada referent al país que a partir d’enguany serà organitzada per l’associació santcugatenca.

Unknown 11.48.10El dissabte 11 de març, representants de la Junta Directiva de l’Associació Sant Cugat Empresarial varen estar presents al sopar benèfic de l'Associació Espanyola Contra el Càncer al Qgat Restaurant & Events - Sant Cugat.